Bekijk hier de trailer van Love Is Blind seizoen 5, vanaf 22 september op Netflix!

Bekijk hier de trailer van Love Is Blind seizoen 5, vanaf 22 september op Netflix!

Bekijk hier de trailer van <em>Love Is Blind</em> seizoen 5, vanaf 22 september op Netflix! Bekijk hierboven: Thea walgt van toiletgewoontes Joop Wordt het liefde of toch drama? Singles die geliefd willen worden om wie ze zijn, hebben zich aangemeld voor een minder conventionele benadering van modern daten in Houston, en zullen iemand kiezen om mee te trouwen zonder die persoon ooit te ontmoeten. TrouwdagGedurende een aantal weken zullen de pas verloofde stellen gaan samenwonen, hun bruiloft plannen en ontdekken of hun fysieke band overeenkomt met de sterke emotionele band die in de Pods is ontwikkeld. Zullen de realiteit en externe factoren hen uit elkaar drijven als hun trouwdag aanbreekt, of zullen ze trouwen met de persoon op wie ze blind verliefd zijn geworden? Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen! Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Leo, vanaf 21 november op Netflix Bekijk deze video » Nog even wachten tot Wednesday seizoen 2: bekijk beste momenten Wednesday uit de Addams Family films! Bekijk deze video » One Piece live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Selling the OC seizoen 2, vanaf 8 september op Netflix Bekijk deze video » De Hollywood sterren staken: deze acteurs gingen afgelopen tijd de straat op! Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van RUSTIN, vanaf 17 november op Netflix Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van The Killer, vanaf 10 november op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Rebel Moon part 1, vanaf 22 december op Netflix Bekijk deze video » De kippen zijn terug! Bekijk de trailer van Chicken Run: Down of the Nugget Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van Love Is Blind seizoen 5, vanaf 22 september op Netflix!
Saturday 9 September 2023 om 14:30

Bekijk hierboven: Thea walgt van toiletgewoontes Joop

Wordt het liefde of toch drama? Singles die geliefd willen worden om wie ze zijn, hebben zich aangemeld voor een minder conventionele benadering van modern daten in Houston, en zullen iemand kiezen om mee te trouwen zonder die persoon ooit te ontmoeten.

Trouwdag
Gedurende een aantal weken zullen de pas verloofde stellen gaan samenwonen, hun bruiloft plannen en ontdekken of hun fysieke band overeenkomt met de sterke emotionele band die in de Pods is ontwikkeld. Zullen de realiteit en externe factoren hen uit elkaar drijven als hun trouwdag aanbreekt, of zullen ze trouwen met de persoon op wie ze blind verliefd zijn geworden?

Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's