Wolter Kroes heeft zware keelontsteking en zegt optredens af: "Stem volledig weg"

Wolter Kroes heeft zware keelontsteking en zegt optredens af: "Stem volledig weg"

Wolter Kroes heeft <em>zware keelontsteking</em> en zegt optredens af: &quot;Stem volledig weg&quot; Zanger Wolter Kroes moet optredens afzeggen om een zware keelontsteking. Shownieuws heeft het erover. Bekijk het fragment hierboven. Veel hoesten"Lieve allemaal, helaas heb ik geen goed nieuws", begint Kroes zijn bericht. "De afgelopen week had ik ontzettend last van mijn luchtwegen. Veel hoesten en strontverkouden. Gisteravond trad ik op in Heemskerk en merkte ik al dat het zwaar was. In Hoofddorp bij het tweede optreden merkte ik dat 't goed fout zat. Gelukkig kon ik 't optreden nog afmaken", aldus de 54-jarige zanger Stem volledig wegToch bleek het goed mis te zijn. "Vanmorgen werd ik wakker met een zware keelontsteking. Stem volledig weg. Met heel veel spijt en een rotgevoel moest ik in overleg alle optredens annuleren. Gezondheid gaat te allen tijde voor", schrijft Kroes. Bekijk de Shownieuws-video over Wolters gezondheid hierboven. Bekijk ook Vakantie Wolter Kroes eindigt in drama: 'Van mooi naar pikzwart' (video) Bekijk deze video » Wolter Kroes: 'Mijn zoon is nog steeds doof na fietsongeluk' (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 11 september 2023 om 09:39

Zanger Wolter Kroes moet optredens afzeggen om een zware keelontsteking. Shownieuws heeft het erover. Bekijk het fragment hierboven.

Veel hoesten
"Lieve allemaal, helaas heb ik geen goed nieuws", begint Kroes zijn bericht. "De afgelopen week had ik ontzettend last van mijn luchtwegen. Veel hoesten en strontverkouden. Gisteravond trad ik op in Heemskerk en merkte ik al dat het zwaar was. In Hoofddorp bij het tweede optreden merkte ik dat 't goed fout zat. Gelukkig kon ik 't optreden nog afmaken", aldus de 54-jarige zanger

Stem volledig weg
Toch bleek het goed mis te zijn. "Vanmorgen werd ik wakker met een zware keelontsteking. Stem volledig weg. Met heel veel spijt en een rotgevoel moest ik in overleg alle optredens annuleren. Gezondheid gaat te allen tijde voor", schrijft Kroes.

Bekijk de Shownieuws-video over Wolters gezondheid hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's