Vakantie Wolter Kroes eindigt in drama: 'Van mooi naar pikzwart' (video)

Vakantie Wolter Kroes eindigt in drama: 'Van mooi naar pikzwart' (video)

Zaterdag 5 augustus 2023 om 09:34

Vakantie <em>Wolter Kroes</em> eindigt in drama: 'Van mooi naar pikzwart' (video) Wolter Kroes neemt zelfs in zijn vakantie de tijd om Shownieuws te woord te staan. En dat allemaal vanwege noodweer op vakantie. Regen en windDe vakantie van Wolter Kroes is vandaag in het water gevallen. Hij zit met zijn vrouw en zijn zoon op een boot in de Adriatische zee, bij Kroatië. Dat klinkt heerlijk, maar zij krijgen dit weekend te maken met heftige weersomstandigheden. 'Het gaan van mooi weer naar pikzwart.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Geen songfestivaldeelname voor Davina Michelle: 'Ik geloof er niet in' Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer en Sieneke schitteren op Muziekfeest-podium (video) Bekijk deze video » Catherine Keyl slachtoffer seksueel getinte opmerkingen: 'Veel meer last van dan gedacht' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Wolter Kroes neemt zelfs in zijn vakantie de tijd om Shownieuws te woord te staan. En dat allemaal vanwege noodweer op vakantie.

Regen en wind
De vakantie van Wolter Kroes is vandaag in het water gevallen. Hij zit met zijn vrouw en zijn zoon op een boot in de Adriatische zee, bij Kroatië. Dat klinkt heerlijk, maar zij krijgen dit weekend te maken met heftige weersomstandigheden. 'Het gaan van mooi weer naar pikzwart.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's