De slimste mens all stars: Bram Krikke vloog eruit door ‘vloek van Danny Ghosen’

De slimste mens all stars: Bram Krikke vloog eruit door ‘vloek van Danny Ghosen’

<em>De slimste mens all stars</em>: Bram Krikke vloog eruit door ‘vloek van Danny Ghosen’ Bekijk in de video hierboven: Johan Derksen wil nooit meedoen aan De slimste mens Wie na de finale van vrijdag geen genoeg kan krijgen van De slimste mens zit goed bij NPO Start. Hier is namelijk een nieuw seizoen van De slimste mens: all stars te streamen, met onder anderen oud-kandidaat Bram Krikke die opnieuw een poging doet in de kennisquiz. ‘Alles zat tegen’Krikke vertelt dat hij weinig vertrouwen had in zichzelf tijdens de reguliere show en dacht dat hij er snel uit zou vliegen. Daarom had hij maar twee setjes kleding mee, en moest hij toen hij doorging naar de derde aflevering iets verzinnen voor een nieuwe outfit. ‘Gelukkig’ moest Danny Ghosen de quiz verlaten. “Maar die is 1.20 en ik ben 2 meter. Dus ik heb toen een blouse van Danny Ghosen aan gehad. Die heb ik helemaal opgestroopt tot hier. En toen ging ik er ook uit. Alles zat tegen”, aldus Krikke. “Het is de vloek van Danny Ghosen.” Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder. De slimste mens: all stars is nu te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo.nl) De Slimste Mens gemist? Maarten en Philip vragen zich af hoe je een hamburger moet opeten Bekijk deze video » Eerste beelden De broeders Van Rossem: Maarten heeft zin in een kroket Bekijk deze video » Zien: Philip Freriks stopt met De Slimste Mens Bekijk deze video »
TV :
De slimste mens all stars: Bram Krikke vloog eruit door ‘vloek van Danny Ghosen’

Bekijk in de video hierboven: Johan Derksen wil nooit meedoen aan De slimste mens

Wie na de finale van vrijdag geen genoeg kan krijgen van De slimste mens zit goed bij NPO Start. Hier is namelijk een nieuw seizoen van De slimste mens: all stars te streamen, met onder anderen oud-kandidaat Bram Krikke die opnieuw een poging doet in de kennisquiz.

‘Alles zat tegen’
Krikke vertelt dat hij weinig vertrouwen had in zichzelf tijdens de reguliere show en dacht dat hij er snel uit zou vliegen. Daarom had hij maar twee setjes kleding mee, en moest hij toen hij doorging naar de derde aflevering iets verzinnen voor een nieuwe outfit. ‘Gelukkig’ moest Danny Ghosen de quiz verlaten. “Maar die is 1.20 en ik ben 2 meter. Dus ik heb toen een blouse van Danny Ghosen aan gehad. Die heb ik helemaal opgestroopt tot hier. En toen ging ik er ook uit. Alles zat tegen”, aldus Krikke. “Het is de vloek van Danny Ghosen.”

Bekijk het fragment van De slimste mens: all stars hieronder.

De slimste mens: all stars is nu te streamen via NPOStart. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's