Shownieuws over De Slimste Mens: "Herman van der Zandt heeft boeman rol gekregen"

Shownieuws over De Slimste Mens: "Herman van der Zandt heeft boeman rol gekregen"

Shownieuws over <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Herman van der Zandt heeft boeman rol gekregen&quot; De Shownieuws-tafel heeft het over het vertrek van Philip Freriks bij De slimste mens. Tooske vindt dat ze beter hadden moeten communiceren dat Philips Freriks wilde stoppen. "Ik vind dit een beetje sneu voor Herman. Hij heeft de boeman rol gekregen", aldus Tooske Ragas. Bekijk het fragment hierboven. GekniptPhilip Freriks heeft bij de aankondiging van zijn vertrek bij De slimste mens zelf Herman van der Zandt als opvolger getipt. De 79-jarige presentator noemt Herman, over wie al geruchten gingen dat hij hem zou opvolgen tegenover het AD "geknipt" voor het programma. Maandagochtend werd bekend dat Philip na het winterseizoen van 2024 stopt. Bekijk de Shownieuws-video over De Slimste Mens hierboven. Bekijk ook SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023 na zinderende ontknoping (video) Bekijk deze video » Maarten van Rossem: 'Ik weet al 2 jaar dat Philip Freriks wil stoppen met De Slimste Mens' Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Shownieuws-tafel heeft het over het vertrek van Philip Freriks bij De slimste mens. Tooske vindt dat ze beter hadden moeten communiceren dat Philips Freriks wilde stoppen. "Ik vind dit een beetje sneu voor Herman. Hij heeft de boeman rol gekregen", aldus Tooske Ragas. Bekijk het fragment hierboven.

Geknipt
Philip Freriks heeft bij de aankondiging van zijn vertrek bij De slimste mens zelf Herman van der Zandt als opvolger getipt. De 79-jarige presentator noemt Herman, over wie al geruchten gingen dat hij hem zou opvolgen tegenover het AD "geknipt" voor het programma. Maandagochtend werd bekend dat Philip na het winterseizoen van 2024 stopt.

Bekijk de Shownieuws-video over De Slimste Mens hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's