Zien: Mike Tyson trekt menigte met bezoek aan eigen coffeeshop in Amsterdam

Zien: Mike Tyson trekt menigte met bezoek aan eigen coffeeshop in Amsterdam

Woensdag 13 september 2023 om 21:35

Mike Tyson roept bij de meesten van ons nog steeds herinneringen op aan de meedogenloze bokser die een hap uit het oor van zijn tegenstander nam. Maar inmiddels zijn er vele jaren verstreken en heeft de bokser zijn focus verlegd naar een nieuwe onderneming: hij heeft een coffeeshop geopend in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mike Tyson</em> trekt menigte met bezoek aan <em>eigen coffeeshop</em> in <em>Amsterdam</em> Mike Tyson roept bij de meesten van ons nog steeds herinneringen op aan de meedogenloze bokser die een hap uit het oor van zijn tegenstander nam. Maar inmiddels zijn er vele jaren verstreken en heeft de bokser zijn focus verlegd naar een nieuwe onderneming: hij heeft een coffeeshop geopend in Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. CoffeeshopEerder dit jaar lanceerde de bokslegende zijn eigen coffeeshop en wilde hij zijn winkel persoonlijk inspecteren. Honderden fans hoopten een glimp op te vangen van de Amerikaan. Donny Roelvink vertegenwoordigde RTL Boulevard en had het privilege om persoonlijk met Tyson te spreken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Mike Tyson trekt menigte met bezoek aan eigen coffeeshop in Amsterdam

Coffeeshop
Eerder dit jaar lanceerde de bokslegende zijn eigen coffeeshop en wilde hij zijn winkel persoonlijk inspecteren. Honderden fans hoopten een glimp op te vangen van de Amerikaan. Donny Roelvink vertegenwoordigde RTL Boulevard en had het privilege om persoonlijk met Tyson te spreken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's