Video: Meghan Markle doet zeldzame uitspraak over Archie en Lilibet bij Invictus Games

Video: Meghan Markle doet zeldzame uitspraak over Archie en Lilibet bij Invictus Games

Meghan Markle zit tijdens haar bezoekje aan de Invictus Games niet stil. De Hertogin van Sussex geeft namelijk onverwachts een speech tijdens het evenement. Haar man prins Harry staat trots aan haar zijde tijdens deze toespraak.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Meghan Markle</em> doet zeldzame uitspraak over <em>Archie en Lilibet</em> bij <em>Invictus Games</em> Meghan Markle zit tijdens haar bezoekje aan de Invictus Games niet stil. De Hertogin van Sussex geeft namelijk onverwachts een speech tijdens het evenement. Haar man prins Harry staat trots aan haar zijde tijdens deze toespraak. Tekst gaat verder onder de video. Zeldzame uitspraakDe eerste dagen van de spelen heeft Meghan Markle gemist, maar onlangs sloot ze zich alsnog aan bij Harry om samen van het sportieve evenement te genieten. Tijdens hun bezoek aan Düsseldorf deed Meghan ook een zeldzame uitspraak over haar kinderen, Archie en Lilibet. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Meghan Markle doet zeldzame uitspraak over Archie en Lilibet bij Invictus Games

Zeldzame uitspraak
De eerste dagen van de spelen heeft Meghan Markle gemist, maar onlangs sloot ze zich alsnog aan bij Harry om samen van het sportieve evenement te genieten. Tijdens hun bezoek aan Düsseldorf deed Meghan ook een zeldzame uitspraak over haar kinderen, Archie en Lilibet.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's