Zien! Helene Fischer geeft spetterende show in Gelredome

Zien! Helene Fischer geeft spetterende show in Gelredome

Zien! <em>Helene Fischer</em> geeft spetterende show in Gelredome Bekijk in de video hierboven: heftig ongeluk Helene Fischer tijdens optreden Fans van Helene Fischer konden gisteren in Nederland helemaal losgaan, de koningin van de Schlagermuziek stond namelijk in de Arnhemse Gelredome. De zangeres wordt niet alleen geprezen om haar zangkwaliteiten en liedjes, het optreden was een grootse show. Helene werkt voor deze concertreeks samen met Cirque du Soleil en voert zelf ook allerlei acrobatische acts uit. Niet zonder gevaar, zo is te zien in de video hierboven. Bekijk hieronder beelden van de show van Helene Fischer in Gelredome. Onderaan zie je betere beelden van Fischer zelf van de tour. Net thuis van #helenefischer.Genoten van begin tot einde. En erg leuk dat ze geprobeerd heeft om Nederlands ook te praten. ☺️ pic.twitter.com/v39oQ7fV9f— Marijke ? (@Marijke11071986) September 13, 2023 Wat een top show van #helenefischer vanavond. We hebben genoten! pic.twitter.com/RMN3Yr1znm— Fred (@meneerfred1985) September 13, 2023 Vanavond te gast in #Gelredome bij show Helene Fischer!Internationale allure, wat een raffinement en creativiteit. pic.twitter.com/3BY31WV3kO— Hans Schraders (@Guldenhof_Hans) September 13, 2023 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Helene Fischer (@helenefischer) Duitse zangeres Helene Fischer in het geheim getrouwd, bekijk de video Bekijk deze video » Zie pijnlijk moment voor Helene Fischer: gewond door trapeze Bekijk deze video »
Muziek :
Donderdag 14 september 2023 om 10:16

Bekijk in de video hierboven: heftig ongeluk Helene Fischer tijdens optreden

Fans van Helene Fischer konden gisteren in Nederland helemaal losgaan, de koningin van de Schlagermuziek stond namelijk in de Arnhemse Gelredome. De zangeres wordt niet alleen geprezen om haar zangkwaliteiten en liedjes, het optreden was een grootse show. Helene werkt voor deze concertreeks samen met Cirque du Soleil en voert zelf ook allerlei acrobatische acts uit. Niet zonder gevaar, zo is te zien in de video hierboven.

Bekijk hieronder beelden van de show van Helene Fischer in Gelredome. Onderaan zie je betere beelden van Fischer zelf van de tour.

Actuele video's

Meer actuele video's