Johan Derksen trekt pijnlijke conclusie over wanbeleid Ajax: 'Verloren zaak voor Maurice Steijn'

Johan Derksen trekt pijnlijke conclusie over wanbeleid Ajax: 'Verloren zaak voor Maurice Steijn'

Donderdag 14 september 2023 om 13:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen heeft woensdagavond bij Vandaag Inside zijn ongenoegen geuit over het beleid bij Ajax. Tijdens zijn betoog sprak hij voornamelijk over de matige selectie van de Amsterdammers en het lot van trainer Maurice Steijn. 'Het is een verloren zaak voor Steijn bij Ajax door wanbeleid!', aldus Johan Derksen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> trekt pijnlijke conclusie over <em>wanbeleid Ajax</em>: 'Verloren zaak voor Maurice Steijn' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen heeft woensdagavond bij Vandaag Inside zijn ongenoegen geuit over het beleid bij Ajax. Tijdens zijn betoog sprak hij voornamelijk over de matige selectie van de Amsterdammers en het lot van trainer Maurice Steijn. 'Het is een verloren zaak voor Steijn bij Ajax door wanbeleid!', aldus Johan Derksen. Tekst gaat verder onder de video. Stroeve seizoenstartOndanks miljoeneninvesteringen heeft Ajax tot op heden een moeilijk seizoen gekend. De club onderging grote veranderingen met een nieuwe directeur voetbalzaken, een nieuwe trainer en technische staf, en de komst van twaalf nieuwe spelers. Het seizoen begon veelbelovend met een 4-1 overwinning op Heracles Almelo, maar al snel verliep het stroef. Zo eindigden de laatste twee Eredivisie-wedstrijden in een gelijkspel. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Stroeve seizoenstart
Ondanks miljoeneninvesteringen heeft Ajax tot op heden een moeilijk seizoen gekend. De club onderging grote veranderingen met een nieuwe directeur voetbalzaken, een nieuwe trainer en technische staf, en de komst van twaalf nieuwe spelers. Het seizoen begon veelbelovend met een 4-1 overwinning op Heracles Almelo, maar al snel verliep het stroef. Zo eindigden de laatste twee Eredivisie-wedstrijden in een gelijkspel.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's