BN’ers gaan stuk in The Big Bang, Tooske Ragas: ‘Ik ben blij dat ik nog leef’

BN’ers gaan stuk in The Big Bang, Tooske Ragas: ‘Ik ben blij dat ik nog leef’

BN’ers gaan stuk in <em>The Big Bang</em>, Tooske Ragas: ‘Ik ben blij dat ik nog leef’ Bekijk in de video hierboven de promo voor The Big Bang In The Big Bang krijgen bekende Nederlanders allerlei bizarre uitdagingen voor hun kiezen. Na Code van Coppens wordt de lat door de Vlaamse broers weer een stukje hoger gelegd. In de eerste aflevering zien we Leo Alkemade en Dennis Weening in actie. Zij nemen het op tegen Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, en Tooske en Bastiaan Ragas. En de eerste beelden verraden al een beetje wat ze allemaal te verduren krijgen. “Giga bizar, helemaal te gek. Ik ben blij dat ik nog leef”, aldus Tooske. Bekijk de beelden van de eerste aflevering van The Big Bang in de video hieronder. The Big Bang is vanaf 14 september elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) The Big Bang is vanaf 14 september te zien bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Maandag in Code van Coppens: Charly Luske vliegt de lucht in na schok Bekijk deze video » Zien: Coppens-heren hebben slappe lach door koppel Samantha en Chatilla Bekijk deze video » Angstaanjagend krap: OG3NE-dames werken zich in het zweet voor Code van Coppens Bekijk deze video »
TV :
Thursday 14 September 2023 om 14:43

Bekijk in de video hierboven de promo voor The Big Bang

In The Big Bang krijgen bekende Nederlanders allerlei bizarre uitdagingen voor hun kiezen. Na Code van Coppens wordt de lat door de Vlaamse broers weer een stukje hoger gelegd. In de eerste aflevering zien we Leo Alkemade en Dennis Weening in actie. Zij nemen het op tegen Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, en Tooske en Bastiaan Ragas. En de eerste beelden verraden al een beetje wat ze allemaal te verduren krijgen. “Giga bizar, helemaal te gek. Ik ben blij dat ik nog leef”, aldus Tooske.

Bekijk de beelden van de eerste aflevering van The Big Bang in de video hieronder.

The Big Bang is vanaf 14 september elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's