Johan Derksen onthult hoeveel geld hij kwijt is aan roken: 'Schrikbarend' (video)

Johan Derksen onthult hoeveel geld hij kwijt is aan roken: 'Schrikbarend' (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 12:27

<em>Johan Derksen</em> onthult hoeveel geld hij kwijt is aan roken: 'Schrikbarend' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dat Johan Derksen wel van een sigaartje houdt, dat weten we natuurlijk allang. In Vandaag Inside vertelde hij vrijdag hoeveel geld dat hem eigenlijk kost. Het antwoord is schrikbarend. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Dat Johan Derksen wel van een sigaartje houdt, dat weten we natuurlijk allang. In Vandaag Inside vertelde hij vrijdag hoeveel geld dat hem eigenlijk kost. Het antwoord is schrikbarend.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's