Hélène Hendriks schrikt van fragment Lang Leve de Liefde: 'Zij is echt gemeen!'

Hélène Hendriks schrikt van fragment Lang Leve de Liefde: 'Zij is echt gemeen!'

Zaterdag 16 september 2023 om 12:42

Hélène Hendriks schrikt van fragment <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Zij is echt gemeen!' Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De mopperende Marie uit Lang Leve De Liefde heeft vrijdag in Vandaag Inside voor opschudding gezorgd. 'Dit kan echt niet.' ChagarijnigMarie lijkt geen zin te hebben in haar date in de Lang Leve De Liefde-villa. Volgens haar kan Arie weinig goed doen en ze bestempelt het gehele verblijf in de villa als 'achterlijk'. Hélène Hendriks heeft met verbazing zitten kijken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chagrijnige Marie foetert Arie uit in Lang Leve de Liefde: 'Achterlijk gedoe' (video) Bekijk deze video »
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De mopperende Marie uit Lang Leve De Liefde heeft vrijdag in Vandaag Inside voor opschudding gezorgd. 'Dit kan echt niet.'

Chagarijnig
Marie lijkt geen zin te hebben in haar date in de Lang Leve De Liefde-villa. Volgens haar kan Arie weinig goed doen en ze bestempelt het gehele verblijf in de villa als 'achterlijk'. Hélène Hendriks heeft met verbazing zitten kijken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's