Chagrijnige Marie foetert Arie uit in Lang Leve de Liefde: 'Achterlijk gedoe' (video)

Chagrijnige Marie foetert Arie uit in Lang Leve de Liefde: 'Achterlijk gedoe' (video)

Vrijdag 15 september 2023 om 20:14

Marie en Arie zitten samen in de Lang Leve de Liefde-villa. Helaas is het geen match made in heaven... Marie ziet niets in Arie. 'Je weet hoe ik erover denk.'

Chagrijnige Marie foetert Arie uit in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Achterlijk gedoe' (video) Marie en Arie zitten samen in de Lang Leve de Liefde-villa. Helaas is het geen match made in heaven... Marie ziet niets in Arie. 'Je weet hoe ik erover denk.' Geen zinMarie en Arie proberen elkaar beter te leren kenen door de vragenpot. Dit gaat niet zo soepel. De pizza wordt opgewarmd in de magnetron en ook dat is geen succes. Vooral Marie lijkt geen zin te hebben in de date in de Lang Leve de Liefde-villa, maar ze krijgt nog wel een nachtzoek van Arie. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Geïrriteerde Ko tegen Astrid: "Je moet lekker bij de recherche gaan werken" (LLDL) Bekijk deze video » Video: Nick schrikt van aantal bedpartners van Chris in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Giselle vindt betalen ‘mannentaak’, maar Marcos komt in opstand Bekijk deze video »
TV :

Geen zin
Marie en Arie proberen elkaar beter te leren kenen door de vragenpot. Dit gaat niet zo soepel. De pizza wordt opgewarmd in de magnetron en ook dat is geen succes. Vooral Marie lijkt geen zin te hebben in de date in de Lang Leve de Liefde-villa, maar ze krijgt nog wel een nachtzoek van Arie.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's