René van der Gijp geniet van ordinair filmpje over VI-hondenriem: 'Hupsakee!' (video)

René van der Gijp geniet van ordinair filmpje over VI-hondenriem: 'Hupsakee!' (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 12:50

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> geniet van ordinair filmpje over <em>VI</em>-hondenriem: 'Hupsakee!' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De heren van Vandaag Inside doen er alles aan om de spullen uit hun webshop aan de man te brengen. Een ordinair filmpje van wat je allemaal met de VI-hondenriem kan doen gaat erin als koek bij René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De heren van Vandaag Inside doen er alles aan om de spullen uit hun webshop aan de man te brengen. Een ordinair filmpje van wat je allemaal met de VI-hondenriem kan doen gaat erin als koek bij René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's