Video: dansende Huub Stapel tijdens spectaculair optreden presentator John Williams

Video: dansende Huub Stapel tijdens spectaculair optreden presentator John Williams

Zaterdag 16 september 2023 om 10:44

Video: dansende Huub Stapel tijdens spectaculair optreden presentator <em>John Williams</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Presentator John Williams kan ook rappen! Dat zagen we vrijdagavond in Humberto. Bekijk het optreden hieronder. HiphopHiphop bestaat 50 jaar en daarom zette John Williams de Humberto-studio op zijn kop met zijn vertolking van het nummer Jump Around. Onder andere tafelgast Huub Stapel sprong vrolijk mee, samen met Humberto Tan uiteraard. Frits Wester was niet in voor een dansje... Bekijk de optredens in de video hieronder. Hierboven zie je Johan Derksen die zich ergert aan een verslaggever. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Kijkers lovend over eerste aflevering Avondshow met Arjen Lubach: "Heerlijk scherp" Bekijk deze video » Tanja Nijmeijer haalt uit naar Humberto op Twitter: 'Gekke samenvatting' Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'Mona Keijzer wordt in principe gewoon Kamerlid' (Humberto) Bekijk deze video »
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Presentator John Williams kan ook rappen! Dat zagen we vrijdagavond in Humberto. Bekijk het optreden hieronder.

Hiphop
Hiphop bestaat 50 jaar en daarom zette John Williams de Humberto-studio op zijn kop met zijn vertolking van het nummer Jump Around. Onder andere tafelgast Huub Stapel sprong vrolijk mee, samen met Humberto Tan uiteraard. Frits Wester was niet in voor een dansje...

Bekijk de optredens in de video hieronder. Hierboven zie je Johan Derksen die zich ergert aan een verslaggever.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's