Kijkers lovend over eerste aflevering Avondshow met Arjen Lubach: "Heerlijk scherp"

Kijkers lovend over eerste aflevering Avondshow met Arjen Lubach: "Heerlijk scherp"

Kijkers lovend over eerste aflevering <em>Avondshow met Arjen Lubach</em>: &quot;Heerlijk scherp&quot; Bekijk hierboven: Johan Derksen heeft kritiek op de nieuwe show van Arjen Lubach. Vandaag Inside en de RTL-talkshow Humberto zijn gewaarschuwd: Arjen Lubach is terug! Maandag startte hij weer met zijn Avondshow, waar zijn Amerikaanse evenknieĆ«n allemaal verstek laten gaan door de stakingen van de schrijvers in Hollywood. X reageert op de eerste uitzending. De start van het nieuwe seizoen wordt door veel mensen goed ontvangen. De terugkeer van Lubach en zijn team kan veel goedkeuring wegdragen op het voormalig Twitter. Bekijk de eerste opkomst van Arjen Lubach hieronder. Sport StudioDe grappen in de nieuwe Sport Studio, waarin Diederik Smit wekelijks weer het laatste sportnieuws behandelt, kan weer op veel lof rekenen. Bekijk hieronder het fragment uit Sport Studio. Bekijk de fragmenten van De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Arjen Lubach maakt nieuw Koningslied (Avondshow) Bekijk deze video » Renaissanceschool (Forum voor Democratie) Almere houdt open dag: 'Geen woke-onderwerpen' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 5 September 2023 om 09:22

Bekijk hierboven: Johan Derksen heeft kritiek op de nieuwe show van Arjen Lubach.

Vandaag Inside en de RTL-talkshow Humberto zijn gewaarschuwd: Arjen Lubach is terug! Maandag startte hij weer met zijn Avondshow, waar zijn Amerikaanse evenknieƫn allemaal verstek laten gaan door de stakingen van de schrijvers in Hollywood. X reageert op de eerste uitzending.

De start van het nieuwe seizoen wordt door veel mensen goed ontvangen. De terugkeer van Lubach en zijn team kan veel goedkeuring wegdragen op het voormalig Twitter.

Bekijk de eerste opkomst van Arjen Lubach hieronder.

Sport Studio
De grappen in de nieuwe Sport Studio, waarin Diederik Smit wekelijks weer het laatste sportnieuws behandelt, kan weer op veel lof rekenen.

Bekijk hieronder het fragment uit Sport Studio.

Bekijk de fragmenten van De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's