Vacature alert: CEO gezocht voor huishouden van William en Catherine (video)

Vacature alert: CEO gezocht voor huishouden van William en Catherine (video)

Zondag 17 september 2023 om 14:57

Catherine en William zijn op zoek naar een opperhuishoudster, officieel bekend als de CEO van het huishouden van de prins en prinses van Wales. De prins en prinses van Wales zijn op zoek naar iemand die in staat is om het zestigkoppige personeel te leiden en effectief kan samenwerken met het team op Buckingham Palace.

Tekst gaat verder onder de video.

Vacature alert: <em>CEO</em> gezocht voor <em>huishouden</em> van <em>William en Catherine</em> (video) Catherine en William zijn op zoek naar een opperhuishoudster, officieel bekend als de CEO van het huishouden van de prins en prinses van Wales. De prins en prinses van Wales zijn op zoek naar iemand die in staat is om het zestigkoppige personeel te leiden en effectief kan samenwerken met het team op Buckingham Palace. Tekst gaat verder onder de video. Toekomstige CEODe toekomstige CEO moet in staat zijn om snel relaties op te bouwen, mensen te mobiliseren, te overtuigen en snelle beslissingen te nemen. Bovendien wordt van het nieuwe teamlid verwacht dat hij of zij een uitstekend beoordelingsvermogen heeft om doordachte ideeën, inzichten en uitdagingen aan te dragen aan William en Catherine. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Prins William en Kate liggen onder vuur vanwege steun aan moordenaar Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Koning Charles en Camilla feliciteren jarige prins George Bekijk deze video »
Amusement :

Toekomstige CEO
De toekomstige CEO moet in staat zijn om snel relaties op te bouwen, mensen te mobiliseren, te overtuigen en snelle beslissingen te nemen. Bovendien wordt van het nieuwe teamlid verwacht dat hij of zij een uitstekend beoordelingsvermogen heeft om doordachte ideeën, inzichten en uitdagingen aan te dragen aan William en Catherine.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's