Zondag in Expeditie Robinson: explosieve ruzie tussen Frits Wester en Roosmarijn

Zondag in Expeditie Robinson: explosieve ruzie tussen Frits Wester en Roosmarijn

Zondag in <em>Expeditie Robinson</em>: explosieve ruzie tussen <em>Frits Wester</em> en <em>Roosmarijn</em> Zondag kun je kijken naar de vierde aflevering van het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. De BN'ers krijgen het deze keer zwaar te verduren; de heftige regen en de slapeloze nachten eisen hun tol. Vooral in Kamp Noord beginnen de irritaties zichtbaar te worden. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) AfvallerseilandExpeditie Robinson kent dit seizoen een spannende twist met een 'afvallerseiland', waar geëlimineerde deelnemers een tweede kans krijgen. Dit zorgt voor extra intriges en tactische spelletjes in het programma. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Zien we hier de eerste scheurtjes in het teamgevoel van Kamp Zuid? Bekijk deze video » Zorgt weggestemde Mark voor drama op afvallerseiland? (Expeditie Robinson) Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Back2Base met Iris van Lunenburg: "Eva Simons en ik zijn te verschillend" Bekijk deze video » Zien: hengel opdracht moeilijker dan gedacht voor kermisganger Jochen Otten Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Iris van Lunenburg en Irene van de Laar strijden als 'slakken' tegen elkaar Bekijk deze video » Eva Simons openhartig over verslavingen in Expeditie Robinson: "Ik was onzeker" Bekijk deze video » Irene van de Laar geniet van Marks gezelschap: "Kunnen veel jongens van leren" Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Expeditie Robinson: explosieve ruzie tussen Frits Wester en Roosmarijn

Zondag kun je kijken naar de vierde aflevering van het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. De BN'ers krijgen het deze keer zwaar te verduren; de heftige regen en de slapeloze nachten eisen hun tol. Vooral in Kamp Noord beginnen de irritaties zichtbaar te worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Afvallerseiland
Expeditie Robinson kent dit seizoen een spannende twist met een 'afvallerseiland', waar geëlimineerde deelnemers een tweede kans krijgen. Dit zorgt voor extra intriges en tactische spelletjes in het programma.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV