Guido Spek lacht om zijn rol als leider: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou"

Guido Spek lacht om zijn rol als leider: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou"

Monday 4 September 2023 om 10:16

Zie hierboven: Guido Spek is bezig met een bijzonder project

Gisteren startte een nieuw seizoen van Expeditie Robinson, daarin zagen we een nek-aan-nekrace tijdens de eerste immuniteitsproef. Guido Spek nam direct de leiding, maar begrijpt niet waarom hij deze rol krijgt. Bekijk de beelden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Guido Spek</em> lacht om zijn rol als leider: &quot;Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou&quot; Zie hierboven: Guido Spek is bezig met een bijzonder project Gisteren startte een nieuw seizoen van Expeditie Robinson, daarin zagen we een nek-aan-nekrace tijdens de eerste immuniteitsproef. Guido Spek nam direct de leiding, maar begrijpt niet waarom hij deze rol krijgt. Bekijk de beelden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. OverzichtHet rode team lijkt de blokken sneller te kunnen kantelen, waardoor team blauw op achterstand komt. Guido Spek wordt door team rood als teamleider gekozen en probeert het hoofd koel te houden tijdens de challenge. De acteur begrijpt niet dat de andere deelnemers een goede leider in hem zien: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou", lacht hij hardop. Bekijk het fragment hierboven. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson gemist? Eva Simons en Iris van Lunenburg abrupt naar huis gestuurd Bekijk deze video » Expeditie Robinson: geblesseerde Slaby vertrekt, groep spijt van wegstemmen Iris? Bekijk deze video »
TV :
Guido Spek lacht om zijn rol als leider: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou"

Overzicht
Het rode team lijkt de blokken sneller te kunnen kantelen, waardoor team blauw op achterstand komt. Guido Spek wordt door team rood als teamleider gekozen en probeert het hoofd koel te houden tijdens de challenge. De acteur begrijpt niet dat de andere deelnemers een goede leider in hem zien: "Gek genoeg denken ze dat ik overzicht hou", lacht hij hardop. Bekijk het fragment hierboven.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's