Eva Simons openhartig over verslavingen in Expeditie Robinson: "Ik was onzeker"

Eva Simons openhartig over verslavingen in Expeditie Robinson: "Ik was onzeker"

Maandag 18 september 2023 om 09:37

Bekijk hierboven een Shownieuws-video over wat we dit seizoen kunnen verwachten in Expeditie Robinson

Zangeres Eva Simons zit er behoorlijk doorheen op het eiland. Ze voelt zich niet lekker in de groep en gaat zelfs met tranen naar bed. In haar emotie blikt ze terug op een heftige periode in haar leven en heeft het over haar verslavingen die ze had: "Ik was heel onzeker." Bekijk het fragment met Eva hieronder.

<em>Eva Simons</em> openhartig over verslavingen in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Ik was onzeker&quot; Bekijk hierboven een Shownieuws-video over wat we dit seizoen kunnen verwachten in Expeditie Robinson Zangeres Eva Simons zit er behoorlijk doorheen op het eiland. Ze voelt zich niet lekker in de groep en gaat zelfs met tranen naar bed. In haar emotie blikt ze terug op een heftige periode in haar leven en heeft het over haar verslavingen die ze had: "Ik was heel onzeker." Bekijk het fragment met Eva hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Expeditie Robinson: explosieve ruzie tussen Frits Wester en Roosmarijn Bekijk deze video » Afvaller Expeditie Robinson Iris van Lunenburg openhartig over andere expeditieleden (Back2Base) Bekijk deze video »
TV :
Eva Simons openhartig over verslavingen in Expeditie Robinson: "Ik was onzeker"

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's