Boer zoekt vrouw: ‘avontuurlijke’ brievenschrijfster wil met Haico naar de Alpen

Boer zoekt vrouw: ‘avontuurlijke’ brievenschrijfster wil met Haico naar de Alpen

<em>Boer zoekt vrouw</em>: ‘avontuurlijke’ brievenschrijfster wil met Haico naar de Alpen Bekijk in de video hierboven: boerin Bertie stapt in huwelijksbootje Zondag kon je genieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw, en Haico is een van de vrijgezellen die verlangt naar een nieuwe liefde. De boer krijgt een bijzondere brief van een schrijfster die laat weten dat ze dolenthousiast is over Haico, en ze zou graag met hem naar de Alpen gaan. Haico vindt deze dame erg avontuurlijk… Bekijk de video van BZV hieronder. Boer zoekt vrouw Europa is elke zondag rond 20.20 uur op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw Europa terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Zorgen over Boer zoekt Vrouw-Bernice: 'Kan geen lach vanaf' en 'Wordt moeilijke tijd' Bekijk deze video » Tina Nijkamp in SHOCK: 'Kijkcijfers Boer zoekt Vrouw zeer laag' Bekijk deze video » Eerste reacties op nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw: "Bernice en Richard eindigen samen" Bekijk deze video »
BZV :
Maandag 18 september 2023 om 16:16

Bekijk in de video hierboven: boerin Bertie stapt in huwelijksbootje

Zondag kon je genieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw, en Haico is een van de vrijgezellen die verlangt naar een nieuwe liefde. De boer krijgt een bijzondere brief van een schrijfster die laat weten dat ze dolenthousiast is over Haico, en ze zou graag met hem naar de Alpen gaan. Haico vindt deze dame erg avontuurlijk…

Bekijk de video van BZV hieronder.

Boer zoekt vrouw Europa is elke zondag rond 20.20 uur op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw Europa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's