Johan Derksen over pakje shag dat 24 euro gaat kosten: 'Ik rook me de tering, ook als het duur is' (video)

Johan Derksen over pakje shag dat 24 euro gaat kosten: 'Ik rook me de tering, ook als het duur is' (video)

Woensdag 20 september 2023 om 09:14

Als politiek verslaggever Sam Hagens bij Vandaag Inside vertelt dat een pakje shag volgens de nieuwe kabinetsplannen 24,14 euro moet gaan kosten kan Johan Derksen niet anders dan reageren: 'Ik tank iedere dag en ik rook me de tering en dat doe ik met plezier, ook als het duur is.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen over <em>pakje shag</em> dat 24 euro gaat kosten: 'Ik rook me de tering, ook als het duur is' (video) Als politiek verslaggever Sam Hagens bij Vandaag Inside vertelt dat een pakje shag volgens de nieuwe kabinetsplannen 24,14 euro moet gaan kosten kan Johan Derksen niet anders dan reageren: 'Ik tank iedere dag en ik rook me de tering en dat doe ik met plezier, ook als het duur is.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jesse Klaver: 'Het is niet het beste voor Nederland als ik premier zou worden' (Op1) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's