Video: vrouw verliest controle over het stuur en belandt in het water bij Zeewolde

Video: vrouw verliest controle over het stuur en belandt in het water bij Zeewolde

Woensdag 20 september 2023 om 17:49

Een automobilist raakte woensdag op de Knardijk in Zeewolde van de weg en belandde met haar auto in een nabijgelegen meer. Gelukkig werd de vrouw gered door omstanders en brandweerlieden. De vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>vrouw</em> verliest <em>controle over het stuur</em> en belandt in het water bij <em>Zeewolde</em> Een automobilist raakte woensdag op de Knardijk in Zeewolde van de weg en belandde met haar auto in een nabijgelegen meer. Gelukkig werd de vrouw gered door omstanders en brandweerlieden. De vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Tekst gaat verder onder de video. BrandweerHet lijkt een eenzijdig ongeval te zijn geweest waarbij de vrouw om nog onbekende redenen van de weg raakte en in het water belandde. Omstanders schoten te hulp en verleenden eerste hulp aan de vrouw. Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen om haar uit de auto te bevrijden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: explosies in Winschoten en Oude Pekela (Groningen) Bekijk deze video » Zien: zonnepanelen 'schrijven' scheldwoord op daken Doorn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Brandweer
Het lijkt een eenzijdig ongeval te zijn geweest waarbij de vrouw om nog onbekende redenen van de weg raakte en in het water belandde. Omstanders schoten te hulp en verleenden eerste hulp aan de vrouw. Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen om haar uit de auto te bevrijden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's