Yvon Jaspers in shock bij speeddates Boer Zoekt Vrouw: 'Wat doe jij nou?' (video)

Yvon Jaspers in shock bij speeddates Boer Zoekt Vrouw: 'Wat doe jij nou?' (video)

Thursday 21 September 2023 om 22:50

Zondag in Boer Zoekt Vrouw staan de speeddates op het programma en dat levert bijzondere momenten op, zo is te zien in het voorproefje van RTL Boulevard.

Speeddates
Het is in de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw tijd voor de speeddates, zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Een kandidaat probeert op, nou ja, bijzondere wijze indruk te maken op boerin Claudia. En Yvon Jaspers is in shock...

Yvon Jaspers in shock bij speeddates <em>Boer Zoekt Vrouw</em>: 'Wat doe jij nou?' (video) Zondag in Boer Zoekt Vrouw staan de speeddates op het programma en dat levert bijzondere momenten op, zo is te zien in het voorproefje van RTL Boulevard. SpeeddatesHet is in de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw tijd voor de speeddates, zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Een kandidaat probeert op, nou ja, bijzondere wijze indruk te maken op boerin Claudia. En Yvon Jaspers is in shock... Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit is de baby van boer Steffi uit Boer zoekt vrouw! Bekijk deze video » Tina Nijkamp in SHOCK: 'Kijkcijfers Boer zoekt Vrouw zeer laag' Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: ‘avontuurlijke’ brievenschrijfster wil met Haico naar de Alpen Bekijk deze video » Is Boer zoekt vrouw een kijkcijferflop geworden? 'Populariteit aan het dalen' Bekijk deze video »
TV :

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's