Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (Vandaag Inside)

Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (Vandaag Inside)

Vrijdag 22 september 2023 om 10:52

Jort Kelder, altijd wel goed voor een controversiële uitspraak, is van mening dat Nederlanders die minder dan 5.000 euro belasting betalen niet meer zouden moeten mogen stemmen: 'Mensen die niet aan de schatkist bijdragen hoeven van mij niet perse daar heel over over te zeggen hebben nee', zo zegt hij na afloop van Vandaag Inside.

'Dit stoort mij'
Wilfred Genee vindt het een pittig standpunt en Kelder geeft aan dat deze eventuele wet er ook nooit zal komen maar: 'Er zitten wel voordelen aan. Wat mij eraan stoort, en dat zag je ook in het parlement nu, dat iedereen gaat beslissen waar andersmans geld aan uitgegeven moet worden.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (<em>Vandaag Inside</em>) Jort Kelder, altijd wel goed voor een controversiële uitspraak, is van mening dat Nederlanders die minder dan 5.000 euro belasting betalen niet meer zouden moeten mogen stemmen: 'Mensen die niet aan de schatkist bijdragen hoeven van mij niet perse daar heel over over te zeggen hebben nee', zo zegt hij na afloop van Vandaag Inside. 'Dit stoort mij'Wilfred Genee vindt het een pittig standpunt en Kelder geeft aan dat deze eventuele wet er ook nooit zal komen maar: 'Er zitten wel voordelen aan. Wat mij eraan stoort, en dat zag je ook in het parlement nu, dat iedereen gaat beslissen waar andersmans geld aan uitgegeven moet worden.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Mona Keijzer geeft toe: 'Ik maak gebruik van wachtgeldregeling' (Humberto) Bekijk deze video »
TV :
Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (Vandaag Inside)


Actuele video's

Meer actuele video's