Mona Keijzer geeft toe: 'Ik maak gebruik van wachtgeldregeling' (Humberto)

Mona Keijzer geeft toe: 'Ik maak gebruik van wachtgeldregeling' (Humberto)

Mona Keijzer geeft toe: 'Ik maak gebruik van wachtgeldregeling' (<em>Humberto</em>) Het is altijd een beetje een heikel en daarnaast veelbesproken punt: de vaak riante wachtgeldregeling van politici. Diegenen die daar gebruik van maken, zoals bijvoorbeeld een Frans Timmermans, worden daar regelmatig hard op aangepakt. Mona Keijzer (BBB) blijkt er ook gebruik van te maken, gaf ze donderdagavond enigszins schoorvoetend toe aan Humberto Tan, toen hij haar daarop aansprak: 'U heeft een punt.' Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hierboven zie je hoe in Volendam gereageerd werd op de komst van Mona naar de BBB. Bekijk ook 'Mona Keijzer heeft tuttige bible belt-look & zoals Caroline van der Plas doen we boodschappen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan Bekijk deze video » Gert Verhulst: 'Met dit medicijn viel ik een kilo per week af' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Friday 22 September 2023 om 08:30

Het is altijd een beetje een heikel en daarnaast veelbesproken punt: de vaak riante wachtgeldregeling van politici. Diegenen die daar gebruik van maken, zoals bijvoorbeeld een Frans Timmermans, worden daar regelmatig hard op aangepakt. Mona Keijzer (BBB) blijkt er ook gebruik van te maken, gaf ze donderdagavond enigszins schoorvoetend toe aan Humberto Tan, toen hij haar daarop aansprak: 'U heeft een punt.'

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hierboven zie je hoe in Volendam gereageerd werd op de komst van Mona naar de BBB.

Actuele video's

Meer actuele video's