Bekijk de magische trailer van Disney's Once Upon a Studio!

Bekijk de magische trailer van Disney's Once Upon a Studio!

Bekijk de magische trailer van <em>Disney's Once Upon a Studio</em>! Bekijk hierboven: veel reacties op Hugh Grant als Oompa Loompa 100 jaar aan verhalen, 100 jaar aan magie. Disney vierde zijn magische verjaardag dit jaar en om dit goed af te sluiten komt de animatiestudio met een korte film. Vier de legendarische kunst van Disney! Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen! PlotEen all-star ensemble van geliefde personages uit Walt Disney Animation Studios komt samen in “Once Upon a Studio” voor een vreugdevolle, vermakelijke en emotionele reünie terwijl ze samenkomen voor een spectaculaire groepsfoto ter gelegenheid van Disney's 100ste verjaardag. Met 543 Disney-personages uit meer dan 85 speelfilms en korte films verwelkomt ‘Once Upon a Studio’ helden en schurken, prinsen en prinsessen, sidekicks en tovenaars, in gloednieuwe handgetekende en CG-animaties. Om zo tien decennia van verhalen vertellen, kunstenaarschap en technologische prestaties te vieren. Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+ Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk hier Halle Bailey's live versie van 'Part of Your World' in Disneyland Bekijk deze video » Disney VS. Florida: wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Disney Cruiseline breidt uit! Bekijk hier alle magische details Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Disney's Launchpad Shorts Bekijk deze video » Wist je dat je in Arendelle kon lopen? HongKong Disneyland opent Frozen Themawereld! Bekijk deze video » Fans zijn boos op de nieuwe Sneeuwwitje: maar waarom?
Trailer :
Zaterdag 23 september 2023 om 09:23

Bekijk hierboven: veel reacties op Hugh Grant als Oompa Loompa

100 jaar aan verhalen, 100 jaar aan magie. Disney vierde zijn magische verjaardag dit jaar en om dit goed af te sluiten komt de animatiestudio met een korte film. Vier de legendarische kunst van Disney!

Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen!

Plot
Een all-star ensemble van geliefde personages uit Walt Disney Animation Studios komt samen in “Once Upon a Studio” voor een vreugdevolle, vermakelijke en emotionele reünie terwijl ze samenkomen voor een spectaculaire groepsfoto ter gelegenheid van Disney's 100ste verjaardag. Met 543 Disney-personages uit meer dan 85 speelfilms en korte films verwelkomt ‘Once Upon a Studio’ helden en schurken, prinsen en prinsessen, sidekicks en tovenaars, in gloednieuwe handgetekende en CG-animaties. Om zo tien decennia van verhalen vertellen, kunstenaarschap en technologische prestaties te vieren.

Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+

Bekijk de trailer hieronder.

Fans zijn boos op de nieuwe Sneeuwwitje: maar waarom?

Actuele video's

Meer actuele video's