Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop

Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop

Thursday 27 April 2023 om 19:52

Bekijk hier de beste blockbusters van 2023 in de Nederlandse bioscopen

Disney heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van de nieuwe Disney prinses Asha, de hoofdrolspeelster van de nieuwe film Wish. Een speciale gelegenheid want deze film wordt uitgebracht ten ere van het 100-jarige bestaan van de animatiestudio en daarom is er veel te doen rond deze film.

100 jaar Disney-animatie
Disney viert dit jaar zijn honderdste verjaardag met veel feestelijkheid in elke laag van het bedrijf. Ook de nieuwe film Wish wordt ter ere van deze verjaardag uitgebracht. De animatiestijl van de film is een combinatie van de moderne technieken die we nu gewend zijn en Disney's originele animatiestijl. Ook de iconische 'wishing star', die in veel Disney-films voorkomt zoals Peter Pan, Pinokkio en Princess and the frog, heeft een grote rol in deze film. Met deze film keert Disney ook weer terug naar een verhaal met een slechterik erin. In de laatste paar Disney-films was de studio hiervan afgestapt omdat ze meer positiviteit wilden in de films, waar met teleurstelling op gereageerd werd door volwassen Disney-fans omdat de Disney-villians vaak geliefde karakters werden.

Het verhaal
Wish draait om de vraag 'Hoe is de wens-ster, waar zo veel Disney-karakters naar gewenst hebben, eigenlijk ontstaan?' Asha is de prinses in dit verhaal die omschreven wordt als een optimistisch en scherp meisje dat erg veel geeft om haar gemeenschap. De film speelt zich af in Rosas, een plek waar veel mensen komen om hun wensen door te geven aan een gemene koning in de hoop dat ze ooit uitkomen. Alleen de koning kan besluiten welke en wanneer die wensen uitkomen. Naast de teaser heeft Disney ook de eerste posters en stills uit de film gedeeld met het publiek.

Wish vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses <em>Asha</em> in <em>Wish</em>, 22 november in de bioscoop Bekijk hier de beste blockbusters van 2023 in de Nederlandse bioscopen Disney heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van de nieuwe Disney prinses Asha, de hoofdrolspeelster van de nieuwe film Wish. Een speciale gelegenheid want deze film wordt uitgebracht ten ere van het 100-jarige bestaan van de animatiestudio en daarom is er veel te doen rond deze film. 100 jaar Disney-animatieDisney viert dit jaar zijn honderdste verjaardag met veel feestelijkheid in elke laag van het bedrijf. Ook de nieuwe film Wish wordt ter ere van deze verjaardag uitgebracht. De animatiestijl van de film is een combinatie van de moderne technieken die we nu gewend zijn en Disney's originele animatiestijl. Ook de iconische 'wishing star', die in veel Disney-films voorkomt zoals Peter Pan, Pinokkio en Princess and the frog, heeft een grote rol in deze film. Met deze film keert Disney ook weer terug naar een verhaal met een slechterik erin. In de laatste paar Disney-films was de studio hiervan afgestapt omdat ze meer positiviteit wilden in de films, waar met teleurstelling op gereageerd werd door volwassen Disney-fans omdat de Disney-villians vaak geliefde karakters werden. Het verhaalWish draait om de vraag 'Hoe is de wens-ster, waar zo veel Disney-karakters naar gewenst hebben, eigenlijk ontstaan?' Asha is de prinses in dit verhaal die omschreven wordt als een optimistisch en scherp meisje dat erg veel geeft om haar gemeenschap. De film speelt zich af in Rosas, een plek waar veel mensen komen om hun wensen door te geven aan een gemene koning in de hoop dat ze ooit uitkomen. Alleen de koning kan besluiten welke en wanneer die wensen uitkomen. Naast de teaser heeft Disney ook de eerste posters en stills uit de film gedeeld met het publiek. Wish vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Dit is de officiële trailer van: The Marvels Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Crater, vanaf 12 mei op Disney+ Bekijk deze video » Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II Bekijk deze video » Trailer: American Born Chinese, vanaf 24 mei op Disney+ Bekijk deze video » Trailer: SUGA: Road to D-DAY, nu te streamen op Disney+ Bekijk deze video » Brand in Disneyland: bezoeker filmt draak die vlam vatte (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Trailer :
Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's