Bilal Wahib breekt bij Humberto: 'Ik ga niet opgeven' (video)

Bilal Wahib breekt bij Humberto: 'Ik ga niet opgeven' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Bilal Wahib was vrijdag te gast in Humberto om te praten over zijn documentaire. Bekijk het hele gesprek hieronder.

Bilal Wahib breekt bij <em>Humberto</em>: 'Ik ga niet opgeven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bilal Wahib was vrijdag te gast in Humberto om te praten over zijn documentaire. Bekijk het hele gesprek hieronder. DocumentaireBilal Wahib was een rijzende ster tot hij tijdens een livesessie op Instagram aan een twaalfjarige jongen vraagt om zijn geslachtsdeel te laten zien en werd opgepakt. In de documentaire 'BILAL WAHIB: altijd, altijd' deelt hij zijn verhaal. Aan tafel bij Humberto blikt hij terug met regisseur Anne de Clercq. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Zien: oud-winnares The Voice Kids terug met hit samen met Bilal Wahib Bekijk deze video » Emotionele Bilal Wahib in nieuwe docu: 'Laat zich van zijn kwetsbare kant zien' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Bilal Wahib breekt bij Humberto: 'Ik ga niet opgeven' (video)

Documentaire
Bilal Wahib was een rijzende ster tot hij tijdens een livesessie op Instagram aan een twaalfjarige jongen vraagt om zijn geslachtsdeel te laten zien en werd opgepakt. In de documentaire 'BILAL WAHIB: altijd, altijd' deelt hij zijn verhaal. Aan tafel bij Humberto blikt hij terug met regisseur Anne de Clercq.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV