Emotionele Bilal Wahib in nieuwe docu: 'Laat zich van zijn kwetsbare kant zien' (video)

Emotionele Bilal Wahib in nieuwe docu: 'Laat zich van zijn kwetsbare kant zien' (video)

Twee jaar geleden gaat de dan razendpopulaire zanger en acteur Bilal Wahib vreslijk de fout in met een misplaatste grap met een 12-jarige jongen, live op Instagram. Daarna wordt het stil rond de rapper, tot nu, want hij krijgt een eigen documentaire: Bilal Wahib: altijd, altijd. Bekijk hieronder de eerste beelden van de indrukwekkende film, die vanaf 29 september te zien is bij Prime Video.

Emotionele <em>Bilal Wahib</em> in nieuwe docu: 'Laat zich van zijn kwetsbare kant zien' (video) Twee jaar geleden gaat de dan razendpopulaire zanger en acteur Bilal Wahib vreslijk de fout in met een misplaatste grap met een 12-jarige jongen, live op Instagram. Daarna wordt het stil rond de rapper, tot nu, want hij krijgt een eigen documentaire: Bilal Wahib: altijd, altijd. Bekijk hieronder de eerste beelden van de indrukwekkende film, die vanaf 29 september te zien is bij Prime Video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde-Martijn over ophef over zijn luiheid: "Ik lach erom" (video) Bekijk deze video » Michella en Louisa met ruzie uit elkaar tijdens programma? Realitysterren houden lippen op elkaar Bekijk deze video » Love Island-ster Rowenna over haar burn-out: "Het was me gewoon teveel" Bekijk deze video »
TV :
Emotionele Bilal Wahib in nieuwe docu: 'Laat zich van zijn kwetsbare kant zien' (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV