Video: Nick Schilder zingt klassieker Always On My Mind in Beste Zangers

Video: Nick Schilder zingt klassieker Always On My Mind in Beste Zangers

Zaterdag 23 september 2023 om 22:19

Video: Nick Schilder zingt klassieker <em>Always On My Mind</em> in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het nummer dat de opa en oma van Duncan Laurence samen zongen is de klassieker Always On My Mind en is daarom voor hem heel speciaal. Het is ook een liedje dat bij veel artiesten een gevoelige snaar raakt. Nick Schilder draagt zijn optreden in Beste Zangers dan ook op aan zijn gezin, dat hij vaak moet missen vanwege zijn werk. Nick Schilder - Always On My Mind | Beste Zangers 2023 Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het nummer dat de opa en oma van Duncan Laurence samen zongen is de klassieker Always On My Mind en is daarom voor hem heel speciaal. Het is ook een liedje dat bij veel artiesten een gevoelige snaar raakt. Nick Schilder draagt zijn optreden in Beste Zangers dan ook op aan zijn gezin, dat hij vaak moet missen vanwege zijn werk.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's