Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws)

Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws)

Tuesday 26 September 2023 om 08:49

Ook bij Shownieuws werd er maandagavond stil gestaan bij het verdrietige overlijden van de pas 23-jarige acteur Reiky de Valk. Evert Santegoeds: 'Uit de woorden van de familie is wel op te maken wat er dus gebeurd is en dat is één groot drama.'

Reacties
Zijn dood zorgt uiteraard ook voor een grote schok in de Nederlandse acteerwereld: 'Anna Drijver, Georgina Verbaan en Jim Bakkum reageren op hun socials. Die laatste schrijft: 'Zo talentvol en zo jong, rust zacht lieve Reiky', aldus Santegoeds.

Denk jij aan zelfdoding? Praat erover! Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws) Ook bij Shownieuws werd er maandagavond stil gestaan bij het verdrietige overlijden van de pas 23-jarige acteur Reiky de Valk. Evert Santegoeds: 'Uit de woorden van de familie is wel op te maken wat er dus gebeurd is en dat is één groot drama.' ReactiesZijn dood zorgt uiteraard ook voor een grote schok in de Nederlandse acteerwereld: 'Anna Drijver, Georgina Verbaan en Jim Bakkum reageren op hun socials. Die laatste schrijft: 'Zo talentvol en zo jong, rust zacht lieve Reiky', aldus Santegoeds. Denk jij aan zelfdoding? Praat erover! Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's