Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Monday 25 September 2023 om 16:49

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de dramaseries Dertigers, Oogappels en Hockeyvaders.

Acteur
Op Instagram deelde de familie van de acteur maandag een bericht met het nieuws van zijn overlijden. 'Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede.'

Denk jij aan zelfdoding? Praat erover! Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

Hieronder zie je een video waarin Reiky vertelt over zijn liefde voor Amsterdam en geschiedenis.

<em>Dertigers</em>-acteur Reiky de Valk (23) overleden Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de dramaseries Dertigers, Oogappels en Hockeyvaders. ActeurOp Instagram deelde de familie van de acteur maandag een bericht met het nieuws van zijn overlijden. 'Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede.' Denk jij aan zelfdoding? Praat erover! Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl. Hieronder zie je een video waarin Reiky vertelt over zijn liefde voor Amsterdam en geschiedenis. Bekijk ook Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Actuele video's

Meer actuele video's