Schokkend: Bas Muijs gewurgd en bedreigd!

Schokkend: Bas Muijs gewurgd en bedreigd!

Dinsdag 26 september 2023 om 20:06

Acteur Bas Muijs zou zijn bedreigd met een spijkerpistool en daarna ontvoerd en mishandeld. Juicevlogger Yvonne Coldeweijer kwam vanmiddag naar buiten met het bericht. En het blijkt waar te zijn! De acteur gaat door een vreselijke tijd. De daders maakten de daad nog vreselijker door Muijs te lokken naar de plek door te zeggen dat hij een terminaal zieke fan zou gaan ontmoeten. De dader zou een ex-partner zijn van een voormalige vriendin van de acteur.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Schokkend: <em>Bas Muijs</em> gewurgd en bedreigd! Acteur Bas Muijs zou zijn bedreigd met een spijkerpistool en daarna ontvoerd en mishandeld. Juicevlogger Yvonne Coldeweijer kwam vanmiddag naar buiten met het bericht. En het blijkt waar te zijn! De acteur gaat door een vreselijke tijd. De daders maakten de daad nog vreselijker door Muijs te lokken naar de plek door te zeggen dat hij een terminaal zieke fan zou gaan ontmoeten. De dader zou een ex-partner zijn van een voormalige vriendin van de acteur. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bas Muijs terug in Weet Ik Veel na hartaanval: 'Helemaal gerevalideerd' (video) Bekijk deze video » GTST-actrice reageert op ophef over affaire met leeftijdsverschil: 'ik vind het supertof' Bekijk deze video »
TV :
Schokkend: Bas Muijs gewurgd en bedreigd!

Actuele video's

Meer actuele video's