Wat vinden heren van Vandaag Inside van vleesloze McKroket?

Wat vinden heren van Vandaag Inside van vleesloze McKroket?

In Vandaag Inside pakt Eus uit met snacks. Nederland schijnt in rep en roer te zijn: "Ze pakken nu ook al ons vlees af" citeert hij het vleesetende volk. De McKroket is namelijk vleesloos geworden en zou nu naar karton smaken.

Veggie
Om te proeven of dat nou zo veel in smaak scheelt deelt Eus de veggie versie uit. René aarzelt want hij denkt dat de snack koud is. En van een koude kroket kun je jaren later nog last hebben maar hij zet toch z’n tanden in het broodje. Wat is het oordeel van het test-panel?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wat vinden heren van <em>Vandaag Inside</em> van vleesloze <em>McKroket</em>? In Vandaag Inside pakt Eus uit met snacks. Nederland schijnt in rep en roer te zijn: "Ze pakken nu ook al ons vlees af" citeert hij het vleesetende volk. De McKroket is namelijk vleesloos geworden en zou nu naar karton smaken. VeggieOm te proeven of dat nou zo veel in smaak scheelt deelt Eus de veggie versie uit. René aarzelt want hij denkt dat de snack koud is. En van een koude kroket kun je jaren later nog last hebben maar hij zet toch z’n tanden in het broodje. Wat is het oordeel van het test-panel? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan haalt uit naar F-Side Ajax: 'Gajes' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Hierom wil ik een kleedkamer met Hélène Hendriks' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV