Zien: B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra sluiten gezinsuitbreiding niet uit

Zien: B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra sluiten gezinsuitbreiding niet uit

Woensdag 27 september 2023 om 17:31

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nadat B&B Vol Liefde de nominatie voor de Televizierring in de wacht had gesleept, kunnen we met recht zeggen dat het programma dé zomerhit van 2023 was. En tot op de dag van vandaag genieten we nog steeds van de updates die de kandidaten op hun sociale media plaatsen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelnemers <em>Bram en Esra</em> sluiten gezinsuitbreiding niet uit B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Nadat B&B Vol Liefde de nominatie voor de Televizierring in de wacht had gesleept, kunnen we met recht zeggen dat het programma dé zomerhit van 2023 was. En tot op de dag van vandaag genieten we nog steeds van de updates die de kandidaten op hun sociale media plaatsen. Tekst gaat verder onder de video. Bram en EsraGisteren kregen we te horen van Bram in Zweden dat hij nu voor onbepaalde tijd zijn geliefde Esra bij zich heeft. Ze bevinden zich volledig in de zevende hemel, RTL Boulevard sprak het verliefde stel over hun eerste dagen als samenwonend koppel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Thalia uit B&B Vol Liefde beticht van financiële uitbuiting 86-jarige man Bekijk deze video » B&B-eigenaresse Petri deelt update over liefdesleven: 'Krijg hier en daar wat berichten' Bekijk deze video »
TV :
Zien: B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra sluiten gezinsuitbreiding niet uit

Bram en Esra
Gisteren kregen we te horen van Bram in Zweden dat hij nu voor onbepaalde tijd zijn geliefde Esra bij zich heeft. Ze bevinden zich volledig in de zevende hemel, RTL Boulevard sprak het verliefde stel over hun eerste dagen als samenwonend koppel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's