Marian had tijdens opnames B&B Vol Liefde contact met nieuwe man: 'Hij kwam gewoon voorbij'

Marian had tijdens opnames B&B Vol Liefde contact met nieuwe man: 'Hij kwam gewoon voorbij'

Wednesday 27 September 2023 om 19:06

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aan het romantische avontuur van B&B Vol Liefde heeft Marian geen liefdesrelatie overgehouden. Desondanks heeft ze inmiddels contact gelegd met een andere man. Marian deelt meer details over deze mysterieuze man in een gesprek met RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marian</em> had tijdens opnames <em>B&amp;B Vol Liefde</em> contact met <em>nieuwe man</em>: 'Hij kwam gewoon voorbij' B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Aan het romantische avontuur van B&B Vol Liefde heeft Marian geen liefdesrelatie overgehouden. Desondanks heeft ze inmiddels contact gelegd met een andere man. Marian deelt meer details over deze mysterieuze man in een gesprek met RTL Boulevard. Tekst gaat verder onder de video. Contact tijdens opnamesMarian laat weten dat ze niet alleen telefonisch contact heeft met deze nieuwe man, maar dat er ook al een date in de agenda staat. Ze merkt op: “Hij kwam gewoon voorbij tijdens de opnames, er waren er wel meer, en toen dacht ik, 'leuk, maar dat komt later wel'.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marian had tijdens opnames B&B Vol Liefde contact met nieuwe man: 'Hij kwam gewoon voorbij'

Contact tijdens opnames
Marian laat weten dat ze niet alleen telefonisch contact heeft met deze nieuwe man, maar dat er ook al een date in de agenda staat. Ze merkt op: “Hij kwam gewoon voorbij tijdens de opnames, er waren er wel meer, en toen dacht ik, 'leuk, maar dat komt later wel'.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's