Olof en Marian uit B&B Vol Liefde zijn hartsvrienden geworden: 'Spreken elkaar regelmatig'

Olof en Marian uit B&B Vol Liefde zijn hartsvrienden geworden: 'Spreken elkaar regelmatig'

Vrijdag 25 augustus 2023 om 21:18

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Olof, altijd met een glimlach op zijn gezicht, is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in het interieur van Marian's villa na vele weken. Echter, lijkt zijn romantische avontuur nu tot een einde te komen. Ook Olof verzamelt zijn spullen en neemt voorlopig afscheid van Portugal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Olof en Marian</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> zijn hartsvrienden geworden: 'Spreken elkaar regelmatig' B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Olof, altijd met een glimlach op zijn gezicht, is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in het interieur van Marian's villa na vele weken. Echter, lijkt zijn romantische avontuur nu tot een einde te komen. Ook Olof verzamelt zijn spullen en neemt voorlopig afscheid van Portugal. Tekst gaat verder onder de video. Goede vriendenOlof vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat hij met een goed gevoel terugkijkt op zijn avontuur in Portugal. Hij is namelijk goede vrienden geworden met Marian. "Wij zijn hele goede vrienden geworden en zij woont in Den Bosch, dus we spreken elkaar regelmatig", aldus Olof. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Olof en Marian uit B&B Vol Liefde zijn hartsvrienden geworden: 'Spreken elkaar regelmatig'

Goede vrienden
Olof vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat hij met een goed gevoel terugkijkt op zijn avontuur in Portugal. Hij is namelijk goede vrienden geworden met Marian. "Wij zijn hele goede vrienden geworden en zij woont in Den Bosch, dus we spreken elkaar regelmatig", aldus Olof.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's