Video: elf arrestaties bij restant Ajax - Feyenoord, stadionverbod dreigt

Video: elf arrestaties bij restant Ajax - Feyenoord, stadionverbod dreigt

De politie heeft woensdagmiddag elf mensen gearresteerd in de buurt van de Johan Cruijff ArenA, waar Ajax het resterende deel van het gestaakte duel tegen Feyenoord speelde zonder publiek. Tien van hen werden opgepakt omdat ze bivakmutsen bij zich hadden, terwijl één persoon werd gezocht in verband met een ander strafbaar feit.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>elf arrestaties</em> bij restant <em>Ajax - Feyenoord</em>, stadionverbod dreigt De politie heeft woensdagmiddag elf mensen gearresteerd in de buurt van de Johan Cruijff ArenA, waar Ajax het resterende deel van het gestaakte duel tegen Feyenoord speelde zonder publiek. Tien van hen werden opgepakt omdat ze bivakmutsen bij zich hadden, terwijl één persoon werd gezocht in verband met een ander strafbaar feit. Tekst gaat verder onder de video. VeiligheidsrisicogebiedHet gebied rond de ArenA was aangemerkt als een veiligheidsrisicogebied, wat de politie in staat stelde om preventieve fouilles uit te voeren en mensen te controleren op het bezit van bijvoorbeeld vuurwerk of wapens. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: Ajax-supporters vernielen hoofdingang ArenA, ME grijpt in Bekijk deze video » Johan haalt uit naar F-Side Ajax: 'Gajes' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: elf arrestaties bij restant Ajax - Feyenoord, stadionverbod dreigt

Veiligheidsrisicogebied
Het gebied rond de ArenA was aangemerkt als een veiligheidsrisicogebied, wat de politie in staat stelde om preventieve fouilles uit te voeren en mensen te controleren op het bezit van bijvoorbeeld vuurwerk of wapens.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV