Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag staat er weer een nieuwe aflevering van Beter laat dan nooit voor je klaar bij SBS6. Je kunt alle avonturen volgen van Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten, met Estavana Polman als reisleidster. Alle fragmenten uit deze uitzending Beter Laat Dan Nooit gemist? Edwin Rutten krijgt lieve boodschap van thuis (video) Bekijk deze video » Wie blijkt golftalent te zijn?De laatste dag is aangebroken in Cambodja voor Frits, Ad, Henny, Edwin en reisleidster Estavana. Met jeeps gaan ze naar een fameuze golfbaan nabij Siem Reap om een balletje te slaan en Frits blijkt onverwachts een groot talent. Brief van thuisfrontDe reis gaat door naar Nepal, waar de mannen van Estavana niet alleen ontbijt op bed krijgen, maar ook een brief van het thuisfront. En dat maakt veel emoties los. Als de groep naar Bhaktapur gaat voor een bezoek aan een jonge godin, voelt Henny zich plotseling zich niet goed. Hij gaat terug naar het hotel.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 27 september 2023 om 21:36

Woensdag staat er weer een nieuwe aflevering van Beter laat dan nooit voor je klaar bij SBS6. Je kunt alle avonturen volgen van Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten, met Estavana Polman als reisleidster.

Wie blijkt golftalent te zijn?
De laatste dag is aangebroken in Cambodja voor Frits, Ad, Henny, Edwin en reisleidster Estavana. Met jeeps gaan ze naar een fameuze golfbaan nabij Siem Reap om een balletje te slaan en Frits blijkt onverwachts een groot talent.

Brief van thuisfront
De reis gaat door naar Nepal, waar de mannen van Estavana niet alleen ontbijt op bed krijgen, maar ook een brief van het thuisfront. En dat maakt veel emoties los. Als de groep naar Bhaktapur gaat voor een bezoek aan een jonge godin, voelt Henny zich plotseling zich niet goed. Hij gaat terug naar het hotel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beter Laat Dan Nooit

Actuele video's

Meer actuele video's