Beter Laat Dan Nooit gemist? Edwin Rutten krijgt lieve boodschap van thuis (video)

Beter Laat Dan Nooit gemist? Edwin Rutten krijgt lieve boodschap van thuis (video)

<em>Beter Laat Dan Nooit</em> gemist? <em>Edwin Rutten</em> krijgt lieve boodschap van thuis (video) Zie boven een fragment uit Shownieuws op Schiphol waar de BN'ers op leeftijd met Estavana Polman aankwamen na de opnames in Azië van Beter Laat Dan Nooit Woensdag in Beter Laat Dan Nooit kreeg Edwin Rutten een lieve boodschap van thuis. Estavana vroeg zich af wie degene is die Edwin zo geëmotioneerd weet te krijgen. Bekijk de beelden van Edwin Rutten in Beter Laat dan Nooit hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Beter Laat dan Nooit is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees Bekijk deze video » Henny Huisman over traditionele kledij Estavana Polman: 'Wanneer ben je uitgerekend?' Bekijk deze video » Bezoek genocide museum Cambodja wordt Henny Huisman te veel (Beter Laat dan Nooit) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Shownieuws op Schiphol waar de BN'ers op leeftijd met Estavana Polman aankwamen na de opnames in Azië van Beter Laat Dan Nooit

Woensdag in Beter Laat Dan Nooit kreeg Edwin Rutten een lieve boodschap van thuis. Estavana vroeg zich af wie degene is die Edwin zo geëmotioneerd weet te krijgen.

Bekijk de beelden van Edwin Rutten in Beter Laat dan Nooit hieronder.

Beter Laat dan Nooit is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV