Beste Zangers gemist? Meau blaast iedereen omver met Arrivé

Beste Zangers gemist? Meau blaast iedereen omver met Arrivé

Zondag 1 oktober 2023 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september met Meau. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? Meau blaast iedereen omver met <em>Arrivé</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september met Meau. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Meau was een beetje gespannen voor dit optreden maar ze heeft laten zien dat dat nergens voor nodig was. Wat een heerlijke meertalige versie van Numidia’s ‘Arrivé’. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. MEAU - Arrivé | Beste Zangers 2023 Bekijk ook Volledige optreden: Numidia blaast iedereen omver met Arcade in Beste Zangers (video) Bekijk deze video » Numidia reageert na Marokkaans-Nederlandse 'Arcade' in Beste Zangers (video) Bekijk deze video »
TV :

Meau was een beetje gespannen voor dit optreden maar ze heeft laten zien dat dat nergens voor nodig was. Wat een heerlijke meertalige versie van Numidia’s ‘Arrivé’.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's