Numidia reageert na Marokkaans-Nederlandse 'Arcade' in Beste Zangers (video)

Numidia reageert na Marokkaans-Nederlandse 'Arcade' in Beste Zangers (video)

<em>Numidia</em> reageert na Marokkaans-Nederlandse 'Arcade' in <em>Beste Zangers</em> (video) Bekijk het volledige optreden: Numidia blaast iedereen omver met Arcade in Beste Zangers Numidia zong gisteren bij Beste Zangers het nummer 'Arcade' van Duncan Laurence. De bank stond versteld van haar zangkunsten en de volgers van Numidia laten aan haar weten dat ze fan zijn van de Nederlands-Marokkaanse vertaling van het Songfestivallied. Bekijk de bedankvideo van Numidia hierboven, en zie hieronder een fragment van haar optreden. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers) "Echt, wauw"Numidia deelt op Instagram een Instagram Story waarin ze iedereen bedankt voor alle lieve berichten. "Ik word helemaal overrompeld met allemaal mooie berichten. Echt wauw, dankjewel allemaal. Het is zo lief. Al deze mooie berichten neem ik zo erg mee in mijn nachtrust vannacht", aldus Numidia. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Nick Schilder zingt klassieker Always On My Mind in Beste Zangers Bekijk deze video » Meau zingt Nederlandse versie van Stars in Beste Zangers: Wat Ik Zocht (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het volledige optreden: Numidia blaast iedereen omver met Arcade in Beste Zangers

Numidia zong gisteren bij Beste Zangers het nummer 'Arcade' van Duncan Laurence. De bank stond versteld van haar zangkunsten en de volgers van Numidia laten aan haar weten dat ze fan zijn van de Nederlands-Marokkaanse vertaling van het Songfestivallied. Bekijk de bedankvideo van Numidia hierboven, en zie hieronder een fragment van haar optreden.

Lees verder onder de video.

"Echt, wauw"
Numidia deelt op Instagram een Instagram Story waarin ze iedereen bedankt voor alle lieve berichten. "Ik word helemaal overrompeld met allemaal mooie berichten. Echt wauw, dankjewel allemaal. Het is zo lief. Al deze mooie berichten neem ik zo erg mee in mijn nachtrust vannacht", aldus Numidia.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV