Bizarre wending: Esmee Ipema doet tóch niet mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Bizarre wending: Esmee Ipema doet tóch niet mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Sunday 1 October 2023 om 13:34

Michella Kox en Louisa Janssen zullen opnieuw te zien zijn in het programma Echte Meisjes in de Jungle. Volgens juicekanalen zullen ze niet de enige terugkerende deelnemers zijn uit het vorige seizoen van de realityserie.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre wending: <em>Esmee Ipema</em> doet tóch niet mee aan nieuw seizoen <em>Echte Meisjes in de Jungle</em> Michella Kox en Louisa Janssen zullen opnieuw te zien zijn in het programma Echte Meisjes in de Jungle. Volgens juicekanalen zullen ze niet de enige terugkerende deelnemers zijn uit het vorige seizoen van de realityserie. Tekst gaat verder onder de video. Grote afwezigeIn de BLVD Podcast merkte oud-deelneemster Annebel Visscher op dat degene om wie het allemaal zou moeten draaien, opvallend afwezig was in de eerste beelden. Ze zei: 'Wat ik me wel afvraag, want Esmee heb ik op de juicekanalen voorbij zien komen, maar die stond niet op het filmpje wat ze bekendmaakte.'" Bekijk het fragment van de BLVD Podcast hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Michella Kox: 'Dit doe ik voor 50.000 euro' (video) Bekijk deze video » Zien: Famke Louise, Michella en Louisa schitteren in nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle Bekijk deze video »
TV :
Bizarre wending: Esmee Ipema doet tóch niet mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Grote afwezige
In de BLVD Podcast merkte oud-deelneemster Annebel Visscher op dat degene om wie het allemaal zou moeten draaien, opvallend afwezig was in de eerste beelden. Ze zei: 'Wat ik me wel afvraag, want Esmee heb ik op de juicekanalen voorbij zien komen, maar die stond niet op het filmpje wat ze bekendmaakte.'"

Bekijk het fragment van de BLVD Podcast hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's