Zien: Famke Louise, Michella en Louisa schitteren in nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle

Zien: Famke Louise, Michella en Louisa schitteren in nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle

Famke Louise is te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. Zondag deelt Videoland beelden van de kandidaten die op Schiphol vertrekken voor de opnames van de realityserie. De startdatum van de serie wordt op een later moment aangekondig.

Tekst gaat verder onder de video's.

Zien: <em>Famke Louise, Michella en Louisa</em> schitteren in nieuw seizoen <em>Echte Meisjes In De Jungle</em> Famke Louise is te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. Zondag deelt Videoland beelden van de kandidaten die op Schiphol vertrekken voor de opnames van de realityserie. De startdatum van de serie wordt op een later moment aangekondig. Tekst gaat verder onder de video's. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Echte Meisjes In De JungleOnder andere Kelly van der Veer en realitysterren Shanta Bakker, Shirley Cramer en Jacomien Zoer zijn ook van de partij. Michella Kox en Louisa Janssen maken een terugkeer, en Valerio Zeno zal opnieuw de presentatie verzorgen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Kijk hier waar je Echte meisjes in de jungle kunt streamen. Bekijk ook Michella Kox blikt terug op Echte Meisjes In De Jungle en reünie: "Ze was vrij rustig" Bekijk deze video » Michella Kox: 'Dit doe ik voor 50.000 euro' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Echte Meisjes In De Jungle
Onder andere Kelly van der Veer en realitysterren Shanta Bakker, Shirley Cramer en Jacomien Zoer zijn ook van de partij. Michella Kox en Louisa Janssen maken een terugkeer, en Valerio Zeno zal opnieuw de presentatie verzorgen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Kijk hier waar je Echte meisjes in de jungle kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV