Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk

Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk

<em>Oogappels</em>: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk De serie Oogappels is mateloos populair onder de tv-kijkers, en met name een bepaalde verhaallijn maakt veel indruk. In de dramaserie lijdt de vader van Erik aan de ziekte van Alzheimer en het gaat steeds slechter met zijn gezondheid. Wint Oogappels Gouden Televizier-Ring?In onderstaande scène wordt duidelijk dat het niet goed gaat met Erik’s vader, en dat lijkt ook tot Erik door te dringen. Het karakter Erik wordt gespeeld door Ramsey Nasr, de rol van zijn vader wordt vertolkt door Hans Croiset. Even geleden werd bekend dat Oogappels dit jaar genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring. Bekijk de indrukwekkende beelden van Oogappels hieronder. Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) RTL Boulevard: 'Cast Oogappels hoopt na succes op tweede kerstfilm' (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Oogappels seizoen 5, vanaf 15 september op NPO 1 Bekijk deze video » Zien: Oogappels bekroond met nominatie Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video »
Monday 2 October 2023 om 15:54

De serie Oogappels is mateloos populair onder de tv-kijkers, en met name een bepaalde verhaallijn maakt veel indruk. In de dramaserie lijdt de vader van Erik aan de ziekte van Alzheimer en het gaat steeds slechter met zijn gezondheid.

Wint Oogappels Gouden Televizier-Ring?
In onderstaande scène wordt duidelijk dat het niet goed gaat met Erik’s vader, en dat lijkt ook tot Erik door te dringen. Het karakter Erik wordt gespeeld door Ramsey Nasr, de rol van zijn vader wordt vertolkt door Hans Croiset. Even geleden werd bekend dat Oogappels dit jaar genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring.

Bekijk de indrukwekkende beelden van Oogappels hieronder.

Het vijfde seizoen van Oogappels is elke woensdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's