Maxime Meiland maakt prins Bernhard sr. zwart: "Hij was een asshole" (video)

Maxime Meiland maakt prins Bernhard sr. zwart: "Hij was een asshole" (video)

<em>Maxime Meiland</em> maakt prins Bernhard sr. zwart: &quot;Hij was een asshole&quot; (video) In de aflevering van gisteren zagen we de Meilandjes in de Efteling. Ze dachten een leuk plan te hebben, maar of Martien hier ook vrolijk van wordt is nog maar de vraag, want ineens zit hij in een achtbaan. Waar hij ook niet blij van werd deze aflevering is Maxime haar mening over de man van Juliana. Martien is Juliana-fan en vindt het niet kunnen wat ze over prins Bernhard zegt. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. AssholeMaxime zegt: "Juliana ging met een asshole." Martien vindt deze woordkeuze niet normaal en wil het uit de uitzending knippen: "Maxime, dat kan je niet zeggen!" Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Caroline van Eeden heeft eigen wraakboek in handen: 'Lig je dan met je eigen kop' Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien gilt het uit in de achtbaan, 'Oh meid ik ben zo bang!' Bekijk deze video »
Dinsdag 3 oktober 2023 om 09:19

In de aflevering van gisteren zagen we de Meilandjes in de Efteling. Ze dachten een leuk plan te hebben, maar of Martien hier ook vrolijk van wordt is nog maar de vraag, want ineens zit hij in een achtbaan. Waar hij ook niet blij van werd deze aflevering is Maxime haar mening over de man van Juliana. Martien is Juliana-fan en vindt het niet kunnen wat ze over prins Bernhard zegt. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Asshole
Maxime zegt: "Juliana ging met een asshole." Martien vindt deze woordkeuze niet normaal en wil het uit de uitzending knippen: "Maxime, dat kan je niet zeggen!"

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's