Chateau Meiland: Martien gilt het uit in de achtbaan, 'Oh meid ik ben zo bang!'

Chateau Meiland: Martien gilt het uit in de achtbaan, 'Oh meid ik ben zo bang!'

<em>Chateau Meiland</em>: Martien gilt het uit in de achtbaan, 'Oh meid ik ben zo bang!' De Meilandjes dachten een leuk plan te hebben in Chateau Meiland, lekker een dagje erop uit in de Efteling. Maar of Martien hier ook vrolijk van wordt is nog maar de vraag, want ineens zit hij in een achtbaan. “Waarom die ik dit? Allemaal voor die serie!” Even later gaat het karretje rijden en de realityster gilt het uit, en niet van plezier. “Oh meid ik ben zo bang!” Bekijk de hysterische beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Maxime tegen Erica: 'Ik krijg helemaal error als ik bij jou ben' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?' Bekijk deze video » Caroline van Eeden heeft eigen wraakboek in handen: 'Lig je dan met je eigen kop' Bekijk deze video »
Monday 2 October 2023 om 13:07

De Meilandjes dachten een leuk plan te hebben in Chateau Meiland, lekker een dagje erop uit in de Efteling. Maar of Martien hier ook vrolijk van wordt is nog maar de vraag, want ineens zit hij in een achtbaan. “Waarom die ik dit? Allemaal voor die serie!” Even later gaat het karretje rijden en de realityster gilt het uit, en niet van plezier. “Oh meid ik ben zo bang!”

Bekijk de hysterische beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's