Zondag in Boer zoekt vrouw: boerin Claudia geniet van logeerweek in Frankrijk

Zondag in Boer zoekt vrouw: boerin Claudia geniet van logeerweek in Frankrijk

Donderdag 5 oktober 2023 om 17:53

Voor boerin Claudia is het in Frankrijk tijd voor de logeerweek. René en Bob komen als eerste aan op de boerderij. Vooral Bob kan niet wachten om Claudia te ontmoeten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zondag in <em>Boer zoekt vrouw</em>: boerin <em>Claudia</em> geniet van logeerweek in <em>Frankrijk</em> Voor boerin Claudia is het in Frankrijk tijd voor de logeerweek. René en Bob komen als eerste aan op de boerderij. Vooral Bob kan niet wachten om Claudia te ontmoeten. Tekst gaat verder onder de video. Boerin ClaudiaDiep in Normandië woont Claudia, een 57-jarige vrouw die klaar is voor een nieuwe liefde in haar leven. Twintig jaar geleden vertrok ze met haar inmiddels overleden man en twee dochters uit haar geboorteplaats, maar nu runt ze in haar eentje een biologische boerderij. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer zoekt vrouw-Willem is verliefd op zijn grond: "Het is zo'n luxe" (video) Bekijk deze video » Eerste beelden logeerweek Boer zoekt vrouw: dates Bernice ontmoeten gelijk haar ouders Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Boer zoekt vrouw: boerin Claudia geniet van logeerweek in Frankrijk

Boerin Claudia
Diep in Normandië woont Claudia, een 57-jarige vrouw die klaar is voor een nieuwe liefde in haar leven. Twintig jaar geleden vertrok ze met haar inmiddels overleden man en twee dochters uit haar geboorteplaats, maar nu runt ze in haar eentje een biologische boerderij.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's