Eerste beelden logeerweek Boer zoekt vrouw: dates Bernice ontmoeten gelijk haar ouders

Eerste beelden logeerweek Boer zoekt vrouw: dates Bernice ontmoeten gelijk haar ouders

Eerste beelden logeerweek <em>Boer zoekt vrouw</em>: dates Bernice ontmoeten gelijk haar ouders Elkaar rustig leren kennen zit er niet echt in bij Boer zoekt vrouw. De logeerweek is begonnen en bij bijvoorbeeld Bernice komen haar mannen gelijk in het boerengezinsleven terecht. Gelijk serieuze dateIn de eerste beelden van de nieuwe aflevering is te zien dat de boeren hun favoriete vrijgezellen ontvangen op hun boerderij. Sommigen krijgen gelijk werkkleding in hun handen gedrukt. En ook voor de mannen die interesse hebben in Bernice neemt de date gelijk serieuze vormen aan. Zo ontmoeten ze direct hun wellicht toekomstige schoonouders… Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Piet stelt in Boer zoekt vrouw geen vragen aan zijn dates: ‘Ben je verlegen ineens?’ Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Claudia heeft keuzestress en wil weten of er al mannen afhaken Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw-Willem is verliefd op zijn grond: "Het is zo'n luxe" (video) Bekijk deze video »
Donderdag 5 oktober 2023 om 12:32

Elkaar rustig leren kennen zit er niet echt in bij Boer zoekt vrouw. De logeerweek is begonnen en bij bijvoorbeeld Bernice komen haar mannen gelijk in het boerengezinsleven terecht.

Gelijk serieuze date
In de eerste beelden van de nieuwe aflevering is te zien dat de boeren hun favoriete vrijgezellen ontvangen op hun boerderij. Sommigen krijgen gelijk werkkleding in hun handen gedrukt. En ook voor de mannen die interesse hebben in Bernice neemt de date gelijk serieuze vormen aan. Zo ontmoeten ze direct hun wellicht toekomstige schoonouders…

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's